Test | Syracusefan.com

Test

C

creatorsgam

Guest
2C2F73C9-20DC-4B5B-A71C-F1A5AD2A916D.gif
 

orange79

Internet Sleuth
Joined
Aug 20, 2011
Messages
37,834
Like
108,300
Just FYI - there was a site update. Things look a bit different.

And for now, when you try to post and get the "Oops" message, don't worry. Refresh the page and you'll see your post. We've notified temery of the issue.
 

JeremyCuse

Living Legend
Joined
Aug 15, 2011
Messages
36,441
Like
40,818
You pass! Congrats! ;)

LOL. Sorry been having issues on my cell phone all day with the site. It looks like there was some sort of update on my end through the internet app as the symbols look different for inbox/alerts and theres more info with the notices. Everytime I go to post I get an "oops there is a sever error" message but my post does actually go through when I refresh our click back to the main board. Not sure whats up.
 

JeremyCuse

Living Legend
Joined
Aug 15, 2011
Messages
36,441
Like
40,818
You pass! Congrats! ;)

LOL. Sorry been having issues on my cell phone all day with the site. It looks like there was some sort of update on my end through the internet app as the symbols look different for inbox/alerts and theres more info with the notices. Everytime I go to post I get an "oops there is a sever error" message but my post does actually go through when I refresh our click back to the main board. Not sure whats up.
Just FYI - there was a site update. Things look a bit different.

And for now, when you try to post and get the "Oops" message, don't worry. Refresh the page and you'll see your post. We've notified temery of the issue.

LOL no wonder, been going nuts the last hour updating my phone clearing the cache and history, thought for sure it was on my end. Just posted via my laptop (it happened again) and saw your post. SMH I should have known.
 

orange79

Internet Sleuth
Joined
Aug 20, 2011
Messages
37,834
Like
108,300
LOL. Sorry been having issues on my cell phone all day with the site. It looks like there was some sort of update on my end through the internet app as the symbols look different for inbox/alerts and theres more info with the notices. Everytime I go to post I get an "oops there is a sever error" message but my post does actually go through when I refresh our click back to the main board. Not sure whats up.


LOL no wonder, been going nuts the last hour updating my phone clearing the cache and history, thought for sure it was on my end. Just posted via my laptop (it happened again) and saw your post. SMH I should have known.
Yep - the 'new-looking' Alerts and Inbox icons are part of the upgrade.
 

Forum statistics

Threads
161,664
Messages
4,411,344
Members
5,670
Latest member
cusenj

Online statistics

Members online
276
Guests online
896
Total visitors
1,172




Top Bottom